#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Spendrups stöd fortsätter

 

 

En av klubbens större och mest trogna samarbetspartner - Spendrups Bryggeri AB - har valt att förlänga sitt avtal med klubben. Spendrups har under flera års tid gett sitt stöd till klubbens verksamhet och nu har man alltså tecknat ett nytt femårigt avtal med de rödgula.

Spendrups Bryggeriaktiebolag är ett svenskt bryggeri, som grundades 1897 som Grängesbergs Bryggeri AB. I koncernen ingår även dotterbolagen Spendrups Vin, Gotlands Bryggeri och Hellefors Bryggeri. Totalt har Spendrupskoncernen cirka 800 medarbetare och omsätter drygt tre miljarder svenska kronor - vilket gör företaget till ett av de största i sin bransch.

 

Spendrups har varit en samarbetspartner till Syrianska under många års tid, och nu har man valt att förlänga sitt avtal med klubben över de kommande fem verksamhetsåren.

- Våra samarbetspartners har en stor betydelse för vår verksamhet och vi är självklart väldigt tacksamma gentemot både stora och små partners. Spendrups har varit oss väldigt trogna under många års tid och det känns så klart jättebra att vi har enats om ett långsiktigt avtal, kommenterar klubbens marknadsansvarige Nuri Akpinar.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});