#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Offensiven förstärks ytterligare

 

 

Syrianska förstärker truppen med ytterligare ett offensivt nyförvärv. 32-årige portugisiske anfallaren Eldon Martins-Maquemba - med landslagsmeriter för Angola - har tecknat ett avtal med de rödgula gällande höstsäsongen. Martins-Maquemba kommer närmast från en sejour i den litauiska högstaligan.

Trots två raka förluster blickar Syrianska framåt och kastar inte på något sätt in handduken. Truppen har setts över och ett par justeringar har gjorts när de rödgula nu siktar på att hitta formen och fixa en betydlgt bättre tabellplacering än ifjol. Tidigare i veckan plockades 21-årige Bosko Durovic in från division 4-klubben Bosnisk SK - och nu står det klart att ännu ett offensivt nyförvärv förstärker Syrianska under de avslutande 13 omgångarna.

 

32-årige portugisiske anfallaren Eldon Martins-Maquemba har tecknat ett avtal med klubben som sträcker sig över höstsäsongen. Martins-Maquemba har Oriental Lissabon som moderklubb och har i hemlandet som högst spelat andraligafotboll med bland annat Portomosense där han gjorde elva mål på 15 matcher. Förutom spel i Portugal har anfallaren hunnit med visiter i bland annat England och Vietnam - och en sejour i Olympiakos Nicosia i den cypriotiska högstaligan. Närmast kommer Martins-Maquemba från en säsong i den numera nedlagda toppklubben FK Kruoja Pakruojis i Litauen - en klubb som så sent som i fjol kvalade till Europa League.

 

Eldon Martins-Maquemba - som har A-landslagsmeriter med föräldrarnas hemland Angola - har visat framfötterna under ett provspel med Syrianska, och har sedan en tid tillbaka varit överens med klubben om ett avtal. Dessvärre har övergången från den tidigare klubben dragit ut på tiden då administrationen av det litauiska fotbollsförbundet inte hanterats allt för skyndsamt - men det mesta talar nu för att anfallaren ska vara spelklar för de rödgula till måndagens hemmamöte med Gamla Upsala.

 

Klubbens sportkommitté låter meddela att värvningen av Eldon Martins-Maquemba inte kommer att belasta budgeten för spelarlöner, utan finansieras externt via supportrar och samarbetspartners.

 

 

Syrianska IF välkomnar Eldon Martins-Maquemba till klubben och önskar honom, tillsammans med laget, all lycka under hösten!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Skiljebo SK

 

Onsdag 2:a augusti klockan 18:30

Wenströmska IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});