#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Småjusteringar i spelartruppen

 

 

Syrianska har under veckan gjort klart med ett par småjusteringar av spelartruppen. Anfallaren Jaser Al-Mosawy har lånats ut till division 3-klubben MD FF Köping där han redan hunnit debutera, samtidigt som offensive 19-åringen Belmin Alic tar klivet över från seriekollegan Västerås IK.

23-årige Jaser Al-Mosawy anslöt till Syrianska från division 4-klubben IFK Västerås inför säsongen, men har inte riktigt lyckats slå sig in i laget utan har till mestadels matchats med U21-truppen. Al-Mosawy har varit i behov av speltid på seniornivå och därför har man enats med division 3-klubben MD FF Köping om en utlåning resten av säsongen. Anfallaren har redan hunnit debutera för sin nya klubb - och blev målskytt direkt när han fixade 2-2-kvitteringen i bortamötet med IFK Sunne helgen som gick.

 

I Al-Mosawy's ställe kliver 19-årige Belmin Alic in. Alic kommer närmast från seriekollegan Västerås IK, men har ett förlutet i klubbar som Brommapojkarna och VSK. 19-årigen kan matchas på de flesta offensiva positionerna i laget och kommer finnas tillgänglig under de avslutande nio omgångarna av seriespelet.

 

 

Syrianska IF passar på att tacka Jaser Al-Mosawy för sin tid i klubben, och samtidigt välkomna Belmin Alic till truppen!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Skiljebo SK

 

Onsdag 2:a augusti klockan 18:30

Wenströmska IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});