#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Ännu en egen produkt tar klivet

 

 

Syrianska väljer att flytta upp ytterligare en spelare från egna led. Det är den 17-årige mittfältaren Rodi Mahmoud som tar klivet upp i representationslagstruppen. Den egna produkten - som är fostrad i moderklubbens ungdomsverksamhet - har tecknat ett flerårigt avtal med de rödgula.

17-årige Rodi Mahmoud hann, under säsongen som gick, göra debut i seniorsammanhang med ett par inhopp i division 2-spelet. Under gårdagskvällen - bortamötet med Eskilstuna City (1-2) - gjorde mittfältaren sin första match från start i representationslaget och stod för en fin insats.

 

Rodi Mahmoud - som är yngre bror till Abdo Mahmoud - har varit sin moderklubb trogen sedan barnsben, bortsett från en kortare period. I dagarna har han alltså tecknat ett flerårigt avtal med de rödgula och tar klivet upp i representationslagstruppen.

- Klubben ser en stor potential hos Rodi. Han har verkiligen visat framfötterna under säsongen och gjort det bra när han fått chansen i A-laget. Han har framtiden för sig, kommenterar Isak Turan från klubbens sportkommitté.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com


 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});