#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Mittfältare får lämna klubben

 

 

Mittfältaren Nathan Hands får lämna Syrianska och är nu klar för spel i division 3-laget Sala FF kontraktstiden ut, efter en överenskommelse klubbarna emellan. 26-åringen har haft en skadefylld vår där speltiden varit väldigt begränsad - och förhoppningsvis kan övergången gynna spelarens utveckling.

Mittfältaren var på provspel hos Syrianska redan under fjolårssommaren, men övergången till de rödgula genomfördes först under vintertransfern då han anslöt från division 3-klubben Gullringens GoIF. Vårsäsongen hos Syrianska har varit skadefylld och engelsmannen har bara hunnit med ett inhopp i representationslaget. Då speltiden varit väldigt begränsad har Syrianska nått en överenskommelse med Sala FF - och 26-åringen är nu klar för division 3-spel kontraktstiden ut.

 

Det står också klart att mittfältaren Kevin Sharro - som tidigare givits tillåtelse att söka ny klubbadress - lämnar för Södertälje FK i Division 1 Norra. Sharro och SFK har tecknat ett avtal över hösten och nästkommande säsong.

 

 

Syrianska IF vill passa på att tacka både Nathan Hands och Kevin Sharro för tiden i klubben, och önska de båda all lycka tillsammans med sina nya lag!

 

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});