#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Kalle Granath klar som ny huvudtränare

 

 

Syrianska har gjort förändringar i representationslagets tränarteam. Nu står det klart att Kalle Granath tar över som ny huvudtränare. 39-åringen tillträder omgående efter att ha tecknat ett avtal gällande den kommande säsongen. Tränarteamet kommer kompletteras med assisterande tränare och målvaktstränare.

39-åringen är mest bekant för sin framgångsrika tid i Syrianskas lokalkonkurrent Västerås SK FK, där han under sitt debutår i seniorfotbollen (2010) förde upp de grönvita i Superettan. Den senaste säsongen har Granath varit en del av den lokala division 4-klubben IFK Västerås organisation.

 

Efter att ha gått skilda vägar med Fredrik Giesecke och hans ledarteam i måndags, står det alltså redan nu klart med en ersättare i huvudtränarrollen. Granath har tecknat ett avtal som sträcker sig över den kommande säsongen - och tar över klubbens representationslag per omgående. Med en dryg månad kvar till seriepremiären - bortamötet med Upsala IF den 11:e april - hoppas Granath kunna sätta sin prägel på detta rödgula lag. Redan på lördag leder 39-åringen sitt nya lag i matchsammanhang för första gången - i försäsongsderbyt mot Västerås SK FK på Swedbank Park.

 

- Vi har arbetat hårt med att få till en lösning och den känns verkligen som att vi hittat rätt med Kalle. Han har varit framgångsrik med sina tidigare klubbar och är en sådan tränartyp som vi eftersökt i vår rekrytering. Klubben har ett väldigt talangfullt representationslag som vi både hoppas och tror att Kalle kan utveckla, kommenterar Isak Turan från klubbens sportkommitté.

 

Tränarteamet kring klubbens seniorverksamhet kommer att utökas med både assisterande tränare och målvaktstränare. Förhoppningen är självklart att dessa pusselbitar - tillsammans med ytterligare ett par nyförvärv - ska falla på sin plats så snart som möjligt.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});