#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Junior lämnar för seriekonkurrent

 

 

John Junior lämnar Syrianska efter fyra säsonger i klubben. 22-åringen blir dock kvar i Division 2 Norra Svealand då han är klar för spel i seriekonkurrenten Sandvikens IF. Junior anslöt till de rödgula inför säsongen 2011 och har under dessa år gjort 30 mål i seriespel för klubben.

Anfallaren - som den senaste säsongen var lagets främsta målskytt med sina 15 mål - kom till Syrianska från nigerianska Dynamos Academy för fyra år sedan och har nu alltså valt att gå vidare i sin karriär. 22-åringen erbjöds ett nytt avtal med klubben men har istället valt att representera seriekonkurrenten Sandvikens IF nästa säsong.

- Junior har varit en av våra bäst betalda spelare under alla dessa år och vi erbjöd honom ett identiskt avtal som det utgående. Tydligen räckte inte det och då får han söka sig till en annan klubb. Vi har en budget att hålla och måste arbeta efter de ekonomiska förutsättningar vi har, kommenterar Isak Turan från klubbens sportkommitté.

 

Sportkommittén arbetar för att komplettera den befintliga spelartruppen och hoppas självklart kunna ställa ett så starkt lag på benen som möjligt inför kommande års seriespel. Under nästa vecka drar försäsongsträningen igång och redan den 25:e november är ett träningsmöte med Eskilstuna City inplanerat.

 

 

Syrianska IF vill passa på att tacka John Junior för sin tid i klubben och önska honom all lycka i sin framtida fotbollskarriär!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});