#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Truppen tillbaka i träning

 

 

Efter en kortare ledighet drog Syrianska igång sina förberedelser inför höstsäsongen redan i onsdags förra veckan. Huvudtränare Kalle Granath har aviserat att de rödgulas fysiska status ska förbättras innan höststarten - och en del förändringar i truppen är att vänta under sommarens transferfönster.

När vårsäsongen kunde summeras för ett par veckor sedan hade Syrianska skrapat ihop 20 poäng - en poängskörd som kanske inte imponerar allt för mycket. Visserligen har man, tillsammans med Nacka FF, spelat en omgång färre än övriga lag i serien men avståndet upp till tabelltoppen har vuxit under slutdelen av seriespelets första halva. I åtanke bör man kanske ha det bistra läget laget befann sig i bara månaden före seriestart - då en stor del av truppen fanns på skadelistan, resultaten uteblev i försäsongsmatcherna och ett sent tränarbyte störde uppladdningen - får nog de ojämna prestationerna under våren ses som inte helt ologiska. I sina bästa stunder har de rödgula visat att man är ett riktigt bra lag på den här nivån, samtidigt som de mindre bra dagarna har lämnat väldigt mycket att önska.

 

Huvudtränare Kalle Granath och hans trupp satsar på att göra en stark höst, och därför har man förkortat sin sommarledighet för att dra igång förberedelserna inför den andra halvan av seriespelet. Redan den 1:a juli var man tillbaka i träning och det är truppens fysiska status som ligger i fokus den närmaste tiden. Om dryga tre veckor drar serien igång igen med ett bortamöte mot Nacka FF, men innan dess ska en lång rad av träningspass avverkas. En träningsmatch mot division 3-laget Sala FF är inplanerad den 16:e juli - en match som kommer att spelas på Wenströmska IP då konstgräset på hemmaarenan Swedbank Park läggs om.

 

Om en knapp vecka öppnar det svenska transferfönstret och en del förändringar i den rödgula truppen är att vänta - en trupp som med största sannolikhet kommer att bantas något till hösten. En del spelare kommer att få lämna, vilket bör öppna upp för något nyförvärv som kan spetsa till de rödgula. Sportkommittén och huvudtränare Granath siktar på att göra en bred trupp något vassare. Klubben har förhoppningar om att använda en stark höst som en språngbräda inför säsongen 2016.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});