#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Superettaklubb testar Hasler

 

 

Syrianskas 18-årige yttermittfältare David Hasler har under en längre tid haft ögonen på sig från flera av landets elitklubbar. Gymnasiestudier har tidigare satt stopp för ett kliv uppåt i seriesystemet - men nu är studenten avklarad. Under veckoslutet kommer Hasler att testas av superettaklubben AFC United.

Trots sin unga ålder är David Hasler inne på sin tredje säsong i Syrianskas representationslag, där han har en tongivande roll i lagets offensiva spel. Trots ett stort intresse från klubbar på högre nivå - däribland allsvenska AIK och Örebro samt tyska Wolfsburg - har yttermittfältaren valt att inte lämna Syrianska då gymnasiestudierna i Västerås varit en viktig del för både familjen och David själv. För en dryg månad sedan tog 18-åringen studenten, och Syrianska menar nu att en övergång till en klubb med högre serietillhörighet kan bli möjlig redan under sommarens transferfönster.

 

Under veckoslutet kommer David Hasler att testas av superettaklubben AFC United som bjudit in 18-åringen på ett provspel. Ytterligare en klubb hemmahörandes i en av landets två toppserier har visat konkret intresse för yttermittfältaren som har avtal med Syrianska även över nästa säsong.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});