#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Garabets säsong över efter otäck skada

 

 

Anfallaren André Garabet åkte på en otäck smäll i gårdagens match mot BKV Norrtälje och fördes med ambulans till sjukhus. Nu står det tyvärr klart att ett ben i 18-åringens fotled är brutet - och att säsongen därmed är över för Garabets del. Operation väntar anfallaren nu under måndagen.

18-årige André Garabet värvades till Syrianska från division 4-klubben Munktorps BK under sommartransfern efter en vår med hög målproduktion. Garabet visade snabbt framfötterna hos de rödgula och under gårdagens hemmamöte med BKV Norrtälje fick anfallaren chansen från start på topp. Efter en riktigt pigg inledning åkte Garabet på en otäck smäll i offensivt straffområde i mitten av den första halvleken - och tvingades bäras av på bår och föras till sjukhus med ambulans.

 

Det är nu alltså bekräftat att vadbenet nere vid fotleden har brutits och att 18-åringen kommer opereras under måndagen. Den olyckliga skadan innebär att anfallarens säsong tyvärr är över.

- Jäkligt trist, både för André själv men också för oss som lag och klubb så klart, kommenterar Syrianskas huvudtränare Kalle Granath.

 

 

Syrianska IF önskar André Garabet en lyckosam och fullständig tillfriskning - och hoppas självklart att den kommande rehabiliteringen bidrar till att han kan finnas tillbaka på fotbollsplanen för de rödgula under säsongen 2016!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});