#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Nytt nyförvärv med lokal anknytning

 

 

Syrianska fortsätter att sätta en lokal prägel på sitt truppbygge inför kommande säsong. 20-årige Rasmus Rönnholm - närmast från förra seriekonkurrenten VIK - är klar för spel hos de rödgula, efter att ha tecknat ett flerårigt avtal med klubben. 

Truppen fylls på sakta men säkert och nästa man in i bygget blir alltså 20-årige Rasmus Rönnholm från Västerås IK. Rönnholm ses som en mångsidig spelare som kan användas på flera positioner - och kommer alltså att vara med och konkurrera i flera lagdelar.

- Rasmus har varit och testat hos oss under en period och gjort bra i från sig. Han är en löpstark och hårt arbetande spelare som vi känner att vi kommer att ha nytta av i vår trupp, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Rönnholm har kritat på ett flerårigt avtal med Syrianska, och har redan anslutit till lagets försäsongsträning och förberedelser inför nästa säsong.

 

 

Syrianska IF välkomnar Rasmus Rönnholm varmt till klubben och önskar honom, tillsammans med laget, all lycka under de kommande säsongerna!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Skiljebo SK

 

Onsdag 2:a augusti klockan 18:30

Wenströmska IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});