#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Förändringar i ledarteamet

 

 

Syrianska återupptog försäsongsträningen under måndagskvällen - och man gjorde det utan huvudtränaren Kalle Granath. Klubben och Granath har enats om att inte förlänga det utgående avtalet, och 41-åringen kommer att ersättas med en intern lösning där också Roland Bärtilsson blir en del av tränarteamet.

Kalle Granath kom till Syrianska bara veckor innan seriestarten säsongen 2015 och har tagit de rödgula till två raka tiondeplatser i Division 2 Norra Svealand. Under dessa två säsonger har massvis av unga spelare - både från egna led och från klubbar i närområdet - matchas in i representationslagstruppen med framgång, även om tabellplaceringarna inte kan ses som allt för smickrande.

 

Avtalet mellan klubben och Kalle Granath har nu löpt ut - och parterna har tillsammans enats om att inte förnya detta. 41-åringen har aviserat att han kommer att satsa på sin civila karriär som egenföretagare, och kommer därför inte att ha den tiden som krävs för att göra en fullgott arbete i Syrianskas verksamhet.

 

Syrianska har, i och med detta, valt att göra en del förändringar i sitt ledarteam kring representationslaget där Granath ersätts med en intern lösning som backas upp av 62-årige Roland Bärtilsson som alltså blir en del av den konstellation som ska ta de rödgula framåt. Bärtilsson har mångårig erfarenhet på olika nivåer i både Sverige och utomlands - och har även uppdrag hos Svenska Fotbolltränarföreningen på meritlistan.

 

Förändringarna i ledarteamet innebär också att Samuel Barlay - som under fjolåret hade en roll som assisterande tränare för representationslaget och som huvudansvarig för matchning av U21-laget - inte kommer att ha några ledaruppdrag i klubben utan enbart vara en del av spelartruppen den kommande säsongen.

 

 

Syrianska IF vill passa på att tacka Kalle Granath för sin tid i klubben och samtidigt önska honom all lycka i framtiden!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Skiljebo SK

 

Onsdag 2:a augusti klockan 18:30

Wenströmska IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});