#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Ny klubbledning valdes vid årsmötet

 

 

Syrianska IF höll årsmöte under söndagseftermiddagen - och kunde precis som föregående verksamhetsår redovisa ett positivt resultat i den ekonomiska sammanställningen! Det valdes också en ny styrelse där Fehima Klintskär går in som klubbordförande efter avgående Stefan Coskun.

Även om representationslaget gjorde en resultatmässigt blek fjolårssäsong så finns det ändå ett flertal glädjeämnen att ta med sig från verksamhetsåret 2015. Återigen kunde man redovisa ett positivt ekonomiskt resultat - samtidigt som medlemsantalet ökade både bland aktiva utövare i den sportsliga verksamheten och sett till de som löst stödmedlemskap.

 

Inför verksamhetsåret 2016 valdes det en ny klubbstyrelse där Fehima Klintskär återinträder som ordförande, sedan Stefan Coskun valt att inte ställa upp för omval då han inte får tiden att räcka till. Trion Nuri Cicek, Ervin Kaya och Orhan Kaya valdes in som nya ledamöter i styrelsen till en tid om två år - samtidigt som Gebro Akpinar nyvaldes som ledamot. Både Alexander Acar och Suleyman Bahar har ett år kvar av sina mandatperioder från förra årsmötet.

 

Klubbordförande Fehima Klintskär kallade sin styrelse till ett konstituerande sammanträde den 17:e februari där de olika posterna ska fördelas mellan ledamöterna.

 

 

Syrianska IF passar på att tacka Stefan Coskun, Engin Kartal och Jakop Yildiz från fjolårsstyrelsen för sitt arbete under det gågna verksamhetsåret!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});