#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Engelsk mittfältare förstärker

 

 

Syrianska förstärker truppen med en engelsk mittfältare. Klubben har tecknat ett avtal med 26-årige Nathan Hands - ett avtal som sträcker sig över den kommande säsongen. Engelsmannen är fostrad i akademiverksamheterna i Birmingham City och Wolverhampton men kommer närmast från den småländska division 3-klubben Gullringens GoIF.

Nathan Hands kan beskrivas som en löpvillig mittfältare med väldigt hög arbetskapacitet. Han trivs bäst på någon av kanterna och har en bra vänsterfot. 26-åringen kom till Sverige från hemlandets Evesham United - där han spelade tillsammans med David Accam som Helsingborg nyligen sålde till MLS-klubben Chicago Fire - men då transferfönstret för professionella spelare då hade stängt blev amatörspel i småländska division 3-klubben Gullrungens GoIF där han spenderade fjolåret.

 

Mittfältaren var aktuell för Syrianska redan i somras, men efter ett lyckat provspel gick övergången då inte att lösa. Nu står det ändå klart att det blir spel hos de rödgula för engelsmannen som tecknat ett avtal gällande den kommande säsongen.

- Nathan sökte själv upp oss under fjolåret och besökte oss för en testperiod. Redan då ville vi kontraktera honom men det gick inte att lösa under sommartransfern. Det känns bra att ha fått det klart nu och att Nathan blir en del av vår trupp under säsongen 2015, kommeterar Gebro Akpinar från klubbens sportkommitté.

 

Med Nathan Hands i truppen har Syrianska 26 spelare under avtal, med mittfältaren Philip Özer som är utlånad till IK Sleipner inkluderad. Det står också klart att den unga försvararen Philip Atina Isho kommer att spendera säsongen i den lokala division 4-klubben Assyriska FC, för att på så sätt öka sina möjligheter till speltid på seniornivå. Syrianskas representationslagstrupp är ännu inte spikad, utan ett par nyförvärv kan säkerligen tillkomma innan transferfönstret stängs den sista mars. Det är främst på de offensiva positionerna man önskar att förstärka - och självklart kommer även nye huvudtränaren Kalle Granath's team att kompletteras.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});