#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Sommarvärvningen till USA för studier

 

 

Syrianska valde under sommartransferns sista dag att förstärka en skadedrabbad trupp med anfallaren Dylan Kosik - en kortsiktig lösning under fem matcher. Nu är dessa matcher färdigspelade och den 21-årige anfallaren reser som planerat till USA för studier. Kosik hann med att göra tre mål för de rödgula.

Dylan Kosik - yngre bror till anfallaren Allan Kosik - anslöt till Syrianskas trupp från den skånska division 2-klubben Torns IF där han var lagets främsta poängspelare under våren. Avtalet gällde över fem matcher då 21-åringen ska påbörja en utbildning i USA under hösten, och nu är alltså de fem matcherna avklarade. Dylan Kosik blev målskytt direkt i debuten - 4-1-segern hemma mot Gamla Upsala - och efter det blev det ytterligare två mål i den rödgula dressen.

 

21-åringen reser nu över Atlanten för att studera, och även om sejouren i Syrianska är över för den här gången så stänger varken klubben eller Kosik själv några dörrar för en eventuell comeback i framtiden.

 

 

Syrianska IF tackar Dylan Kosik för sin tid i klubben och önskar honom all lycka med både studierna och i sin framtida fotbollskarriär!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});