#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Duo lämnar Syrianska efter en säsong

 

 

Det blir ingen fortsättning i Syrianska för mittfältaren Karzan Azizi och målvakten Gustaf Persson som båda har utgångna avtal. Azizis sociala situation förhindrar spel med de rödgula samtidigt som Persson valt att söka nya utmaningar. De båda anslöt till klubben från MD FF Köping respektive Enköpings SK inför året.

23-årige Karzan Azizi har matchats både centralt och på kanterna på det rödgula mittfältet och har, sett till speltiden, varit flitig i sin poängskörd. Fem mål - lagets tredje främsta målskytt - och ett större antal framspelningar blev mittfältarens facit under säsongen. Azizi har valt att inte förlänga sitt avtal med klubben då hans sociala situation förhindrar fortsatt spel hos de rödgula.

- Jag har haft en fin tid i Syrianska och kommer verkligen att sakna både grabbarna och Fehmi (Sezgir, materialförvaltare). Det är ett riktigt skönt gäng med mycket kärlek i gruppen som jag tror att det blir svårt att hitta någon annanstans. Jag vill verkligen tacka alla i och runtom klubben för min tid, kommenterar 23-åringen själv.

 

Inte heller den 21-årige målvakten Gustaf Persson blir en del av kommande säsongs trupp. Persson, som fått sparsamt med speltid, avböjer en förlängning av det utgångna avtalet med klubben. Målvakten anslöt från Enköpings SK FK inför året och väljer nu att söka nya utmaningar i sin fotbollskarriär.

 

Klubben kommer att fortsätta med upprustningen av truppen som i dagsläget består av 19 spelare som är klara för spel - även om det finns ett par frågetecken kring de långtidskadade spelarnas status - inför nästa säsong. Det är främst målvaktsuppsättningen och de offensiva positionerna som man siktar på att förstärka:

- Vi hade gärna haft både Karzan och "Gurra" kvar hos oss men nu är det som det är och vi kan bara önska de båda lycka till i framtiden. Vi känner ändå att vi är på rätt väg i vårt lagbygge. Vi ligger längre fram än vad vi brukar göra så här års, kommenterar Isak Turan från klubbens sportkommitté.

 

 

Syrianska IF vill passa på att tacka både Karzan Azizi och Gustaf Persson för tiden i klubben och samtidigt önska de båda all lycka i sina framtida fotbollskarriärer!

 


 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});