#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Duo lämnar Syrianska under sommaren

 

 

Ytterligare två spelare får lämna Syrianska under sommartransfern. Gabriel Medina är klar för spel hos lokalkonkurrenten VIK - enligt den bytesaffär som upprättades i veckan mellan klubbarna - samtidigt som Kevin Sharro givits tillåtelse att söka ny klubbadress. Syrianska kommer inte heller gå vidare med en av de provspelare som testats under veckan.

Det rödgula lagbygget fortsätter och en hel del har hänt under sommartransfern. Under fredagen fullföljdes bytesaffären mellan Syrianska och VIK, då Gabriel Medina lämnar de rödgula för spel hos seriekollegan. 25-årige Medina anslöt till Syrianska från just VIK inför fjolårssäsongen och har matchats både i backlinjen och på mittfältet.

 

Även mittfältaren Kevin Sharro lämnar klubben under sommarens transferfönster. 21-åringen - som var inne på sin andra sejour hos de rödgula - kom till Syrianska från degraderade division 1-klubben Valsta Syrianska i vintras, men har nu alltså givits tillåtelse att söka ny klubbadress efter en vår med begränsad speltid.

 

Det står också klart att klubben inte kommer gå vidare med en av de provspelare som testats under veckan, samtidigt som de provspelare som fortfarande finns i träning med truppen är fortsatt intressanta för att förstärka laget under sommartransfern alternativt till nästa säsong.

 

 

Syrianska IF önskar både Gabriel Medina och Kevin Sharro för tiden i klubben och önskar de båda all lycka i sina framtida fotbollskarriärer!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});