#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Syrianska spetsar till offensiven

 

 

Syrianska värvar den ghananska anfallaren Kofi Appiah, som tecknat ett korttidskontrakt med de rödgula. 28-åringen kommer närmast från spel i högstaligan på Färöarna, och har ett flertal kvalmatcher till de europeiska cuperna på meritlistan. Samtidigt återvänder 20-årige Belmin Alic från en kortare visit i Bosnisk SK.

Efter en poängmässigt svag vår har Syrianska tagit nya tag inför seriespelets andra halva. En ny huvudtränare finns vid rodret, och truppen har förstärkts med ett flertal nyförvärv under sommarens transferfönster. Till de tidigare tre nytillskotten adderas nu ytterligare två - och det bara ett par dagar innan omstarten mot Skiljebo nu på onsdag.

 

Den 28-årige anfallaren Kofi Appiah - med ghananskt medborgarskap men med bosättning i Storbritannien - är alltså klar för spel för de rödgula. Appiah ansluter närmast från TB Tvøroyri som huserar i högstaligan på Färöarna, och på meritlistan finns bland annat flera kvalmatcher till UEFA's olika klubblagsturneringar. 28-åringen har visat framfötterna under ett provspel, och därefter tecknat ett korttidskontrakt över hösten med Syrianska.

- Kofi är en spelartyp som truppen saknat under våren. En stor och stark targetanfallare som är rörlig och som ofta kommer till avslut. Han passar väldigt bra in i gruppen och kommer att tillföra oss under hösten, kommenterar huvudtränare Oziris Kadic.

 

I samma veva återvänder 20-årige Belmin Alic från en kortare sejour i division 4-klubben Bosnisk SK. Alic lämnade Syrianska efter fjolårssäsongen då han inte fick ihop sina studier med fotbollsspelandet, men förutsättningarna har förändrats och Alic kan nu konkurrera med den övriga truppen igen.

 

 

Syrianska IF välkomnar både Kofi Appiah och Belmin Alic till klubben, och önskar de båda tillsammans med laget all lycka under hösten! 

 

Klubben vill också rikta särskild tacksamhet till personal hos Svenska Fotbollförbundet, engelska FA och färöiska FSF för handläggningen i samband med Kofi Appiah's övergång - samt Bosnisk SK gällande övergången av Belmin Alic!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});