#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Syrianska jagar trendbrott

 

 

Tre raka förluster och ett par insatser som lämnat en del att önska - men under söndagen får Syrianska chans till revansch när man matchar på nytt. Örebrolaget Karlslunds IF HFK gästar Parken där de rödgula siktar på att få till ett trendbrott och bryta förlustsviten.

Flera förändringar i startelvan är att vänta

Syrianska är inne i en period där man varken får resultaten med sig eller spelet att stämma. Prestationerna har helt enkelt varit undermåliga och det är nu hög tid att få till ett lyft inför seriepremiären som närmar sig med stormsteg. Fredagsmötet med Anundsjö var till stora delar en blek insats av de rödgula - som inte vaknade till liv förrän vid 0-3-underläge och efter en lång rad av byten. Slutforceringen räckte sånär till ett kryss, men man fick nöja sig med att snygga till siffrorna med reduceringar två gånger om.

 

Redan under söndagseftermiddagen matchar Syrianska på nytt då man ställs mot Karlslund hemma på Parken. Huvudtränare Kalle Granath har aviserat att en hel del förändringar i startelvan är att vänta - dels på grund av både småskavanker och sjukdomar, men också för att de senaste insatserna inte nått en önskvärd nivå.

 

Allsvensk profil i rollen som huvudtränare

Helgens andra motståndare är Karlslunds IF HFK från Örebro som i år har Division 2 Södra Svealand som serietillhörighet. Karlslund är en stor ungdomsförening där flera av spelarna i representationslagstruppen har tagit klivet upp från egna led - och i år tränas man, precis som ifjol, av förre allsvenska spelaren Samuel Wowoah som bland annat vunnit dubbla SM-guld med Djurgården som spelare.

 

Karlslund klarade sig med nöd och näppe kvar i Division 2 förra säsongen, men har betydligt högre ambitioner inför det kommande seriespelet. Man har flera intressanta namn i sin trupp där nykomlingstrion i målvakten Alexander Wimmer, försvararen Sean Toth och mittfältaren Jamie Steel (alla från Örebro Syrianska) sticker ut - tillsammans med duktige Alexandre Ekobo och allsvenskt meriterade anfallaren Christer Lipovac. Hittills har Karlslund blandat och gett i sitt försäsongsmatchande. men ser ut att bli en vass värdemätare för Syrianska under söndagen.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

MATCHFAKTA: Syrianska IF - Karlslunds IF HFK

Matchdag: Söndag 20:e mars
Avspark: 16:00
Arena: Solid Park Arena
Domare: Michael Qasim, Västerås
Senaste möte: Karlslunds IF HFK - Syrianska IF 3-3 (27/3-10)

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});