#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

 

Bortamatch i Katrineholm

 

 

Med mindre än två månader till seriestart fortsätter Syrianskas försäsongsmatchande med en ny bortaresa. Under lördagen tar man sig till grannlänet för att möta Värmbols FC i Katrineholm - en match där de rödgula ännu en gång kommer till spel med en trupp drabbad av både skador och sjukdomar.

Truppen fortsätter att luftas

Efter en pigg försäsongsöppning för två helger sedan blev förra lördagens brakförlust mot division 1-laget Sandviken ett rejält bakslag. Även om resultatet inte riktigt speglade matchen måste man ändå konstatera att Syrianska förlorade mot ett för dagen klart bättre lag, där de rödgula trots allt inte var helt ofarliga framåt. Chanser skapades visserligen, men en alldeles för tam defensiv trubbade av anfallsförsöker ju längre matchen led.

 

Syrianska fortsätter att testa sig fram för att hitta rätt inför seriestarten som är mindre än två månader bort. Den tillgängliga truppen - en del skador och sjukdomar stör - kommer även denna gång att luftas och flera spelare kommer få testa sina vingar på andra positioner jämfört med senast. Ett par provspelare reser med de rödgula till Katrineholm, och kanske kommer någon av dessa att ta plats i truppen inför den kommande säsong.

 

Fått in ett par viktiga nyförvärv

Försäsongsmotståndet denna helg står Värmbols FC för - ett lag som är hemmahörandes i Division 2 Södra Svealand där man var ett stabilt mittengäng ifjol. Katrineholmslaget gör, precis som Syrianska, en rejäl ombyggnation av sitt representationslag till det här året och lördagsmötet mot de rödgula blir säsongens första träningsmatch. 

 

VFC-truppen kanske inte är den namnstarkaste, men man har ändå ett högintressant lag som mycket väl kan ställa till det i tabelltoppen i sin serie i år. Viktiga förstärkningar i målvakten Rasmus Karlsson (MD FF Köping) och anfallaren Vedran Benca (Assyriska Norrköping) har anslutit till huvudtränare Rickard Johansson som även han är ny på posten.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

MATCHFAKTA: Värmbols FC - Syrianska IF

Matchdag: Lördag 11:e februari
Avspark: 13:30
Arena: Backavallen
Domare: Adis Cosic, Eskilstuna
Senaste möte: Syrianska IF - Värmbols FC 2-3 (28/3-16)

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Skiljebo SK

 

Onsdag 2:a augusti klockan 18:30

Wenströmska IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});