#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Erik Biselius lämnar Syrianska

 

 

Syrianska och målvakten Erik Biselius går skilda vägar. 24-åringen har tillsammans med klubben enats om att inte nyttja en avtalsklausul gällande förlängning över nästkommande säsong. Biselius anslöt från lokalkonkurrenten Västerås IK inför året och har, trots en del skadebekymmer, matchats flitigt.

- Det här är ett beslut som är taget tillsammans med Erik. Vi är nöjda med hans insatser här hos oss men både klubben och Erik känner att det är läge att gå vidare åt var sitt håll, kommenterar Gebro Akpinar från sportkommittén.

 

Bildandet av en ny målvaktsuppsättning är i dagsläget prioriterad av klubbens sportkommitté. Förhoppningen är självklart att man ska få alla bitar att falla på sin plats så snart som möjligt.

- Vi vill bygga bakifrån och då är ju det logiska att vi hittar en lösning på målvaktsfrågan först och främst. Vi har goda förhoppningar om att få det ordnat inom kort.

 

 

Syrianska IF vill passa på att tacka Erik Biselius för sin tid i klubben och önska honom all lycka i sin fortsatta fotbollskarriär!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});