#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Big-Sam kliver in i tränarteamet

 

 

Samuel Barlay har återvänt från ännu ett proffspel i Azerbajdzjan - och sedan en tid tillbaka står det klart att 29-åringen kliver in i Syrianskas ledarteam, som assisterande tränare till Kalle Granath. De rödgula fyller också på truppen med ytterligare en försvarare i 24-årige Viktor Tsouplakis från en av de lokala division 4-klubbarna, IFK Västerås.

Under fjolårets sommartransfer såldes både Samuel Barlay och Sheriff Suma till Ravan Baku FK i den azerbajdzjanska högstaligan - nu återvänder den förstnämnda och får en roll i Syrianskas ledarteam. 29-årige Samuel Barlay väljer alltså att satsa på en tränarkarriär, och får rollen som assisterande till Kalle Granath. "Big-Sam" lägger dock inte skorna helt och hållet på hyllan, utan sierraleoniern kommer att finnas tillgänglig för spel vid behov men huvudfokus ligger på att förstärka tränarteamet.

- Samuel har alltid varit uppskattad här hos oss och varit väldigt professionell när han varit här som spelare. Han har själv uttryckt att få inleda en tränarkarriär och vi ger honom gärna den chansen. Han har stor respekt i vår trupp och kan dela med sig av all den erfarenhet han samlat på sig till våra yngre killar, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Syrianska har i dagarna även fyllt på truppen med ytterligare en försvarare. 24-årige Viktor Tsouplakis kompletterar lagets defensiv över den kommande säsongen, och han ansluter närmast från den lokala division 4-klubben IFK Västerås FK.

- Vi har känt att vi behövt fylla på vår backuppsättning där vi varit lite tunna. Viktor tog själv kontakt med oss och har tränat med laget nu ett tag, och vi ser det här som en bra lösning.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});