#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Anfallare sist in i truppen

 

 

Syrianska hann med att förstärka sin offensiv ytterligare under transferfönstrets sista timmar. Den 20-årige anfallaren Ibrahim Fofanah - med ett förflutet i allsvenska Djurgården - ansluter till truppen. Fofanah kommer närmast från division 1-klubben Oskarshamns AIK som han var utlånad till under fjolårshösten.

Ibrahim "Ike" Fofanah kommer ursprungligen från Sierra Leone där han, tillsammans med både Sheriff Suma och Samuel Barlay, matchat med landslaget. I hemlandet fick han priset som högstaligans bästa spelare redan som 17-åring - samma år som han vann skytteligan. Trots att Ike då åkte på en skada blev han värvad till allsvenska Djurgården där han tillbringade säsongerna 2012 och 2013. Fjolåret inleddes in norska Ham-Kam och avslutades på lån i division 1-klubben Oskarshamns AIK - som han var med och räddade kvar i tredjeligan.

 

Under transferfönstret sista dag står det alltså klart att Ike Fofanah ansluter till Syrianskas trupp för spel de kommande sju månaderna. 20-åringen förstärker de rödgulas offensiv och förhoppningen är självklart att han kan tillföra lagets målproduktion. Anfallaren har varit en pålitlig målskytt i sina tidigare klubbar - en egenskap som är nyttig i alla lag. Ike är spelklar för sin nya klubb till nästa veckas seriepremiär.

 

 

Syrianska IF välkomnar Ibrahim "Ike" Fofanah varmt till klubben och önskar honom, tillsammans med laget, all lycka under säsongen!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});