#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Truppen fylls på med anfallare

 

 

Syrianska utökar truppen med den 21-årige anfallaren Dylan Kosik - yngre bror till Allan - som ansluter från den skånska division 2-klubben Torns IF. Nyförvärvet är en kortsiktig lösning för att fylla på den rödgula truppen, som är sårbar för skador och sjukdomar.

Under en händelserik sommartransfer har flera spelare fått lämna Syrianska, och behovet av att fylla på truppen med ytterligare någon spelare har därför funnits. Under transferfönstrets sista dag står det klart att de rödgula förstärks av 21-årige Dylan Kosik - som är yngre bror till anfallaren Allan Kosik - som kommer att representera klubben under de fem kommande omgångarna innan han lämnar landet för studier i USA.

 

Dylan Kosik, som både kan spela som anfallare och på mittfältet, kommer närmast från division 2-klubben Torns IF i Lund där han gjort fem mål under våren. 21-åringen har en fostran i Västeråsfotbollen där han representerat klubbar som Västerås SK FK, Skiljebo SK och IK Franke - och för de sistnämda vann han den interna skytteligan med 14 gjorda mål på 18 matcher innan han flyttade till Skåne hösten 2012.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});