#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Allan Kosik förlänger sitt avtal

 

 

Flera bitar i det rödgula lagbygget har fallit på sin plats de senaste dagarna. Nu står det klart att anfallaren Allan Kosik blir en del av truppen även nästa år. 24-åringen, som anslöt från grannklubben IK Franke, har förnyat sitt avtal med klubben och är klar för spel under säsongen 2015.

Allan Kosik sågs i ungdomsåren som en av länets främsta talanger och debuterade tidigt för Skiljebo SK i seniorsammanhang. Efter ett par fina säsonger i SSK - där provspel med allsvenska Örebro SK och brittiska Charlton Athletic hann avverkas - tog han klivet över till IK Franke där han hade en nyckelroll tillsammans med sin yngre bror Dylan.

 

Året i Syrianska har varit både upp och ned, men klubben är medveten om vilken potential det finns hos anfallaren. Nu har man enats om en förlängning av avtalet och Allan Kosik är därmed klar för spel hos de rödgula även nästkommande säsong.

- Vi vet vad Allan går för. Han har en riktigt hög högstanivå som vi hoppas kunna dra nytta av lite oftare. Allan har vårt förtroende och vi är självklart nöjda med att ha honom i truppen även nästa år, kommenterar Isak Turan från klubbens sportkommitté.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com


 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});