#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Alexander Persson-Njie stannar i klubben

 

 

Mittfältaren Alexander Persson-Njie stannar i klubben ytterligare en säsong. 23-åringen har tecknat ett nytt avtal med de rödgula och blir en del av representationslagstruppen även detta år. "Alex" anslöt till Syrianska från moderklubben Enköpings SK FK inför fjolårssäsongen.

Alexander Persson-Njie stod för flera starka insatser under 2014 och då främst under hösten. 23-åringen blev i ett tidigt skede erbjuden en förlänging av det utgående avtalet - och nu står det alltså klart att det blir ytterligare en rödgul säsong för mittfältaren.

- Jag trivs verkligen bra i klubben och med killarna i laget. Jag ser fram emot en ny säsong här, kommenterar "Alex" själv.

 

Den ESK-fostrade mittfältaren går in som truppens 24:e spelare, men än är inte lagbygget klart. Klubben räknar med att ytterligare tre-fyra spelare - minst en målvakt och två-tre offensiva pjäser - ska kunna förstärka laget och förhoppningen är självklart att dessa kan ansluta till de rödgula inom kort.

- Vi tycker att vi fått till en bra bredd i truppen och nu riktar vi in oss på att spetsa den ytterligare med ett par namn. Vi kommer ha ett bra lag när seriespelet drar igång i april, kommenterar Isak Turan från Syrianskas sportkommitté.

 

 

Midfielder Alexander Persson-Njie has extended his outgoing contract with Syrianska. The 23-year-old has signed a new contract and he'll represent the club the upcoming season as well.

- I really enjoy the club and the guys in our team. I'm excited for a new season over here.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com


 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});